Ihmisten kokoisille ideoille!

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

Etsimme aktivaattoria Nuoriso Leader Koillismaalla -hankkeeseen!

22.09.2021

Tule meille töihin kaksivuotiseen hankkeeseen, jossa tiedotat, aktivoit ja toimit Kuusamon, Posion ja Taivalkosken alueen 13-25-vuotiaiden nuorten parissa. Tehtäväsi on koota Koillismaan Leader ry:lle nuorisotyöryhmä, joka vaikuttaa alueemme kehittämiseen, ideoi ja toteuttaa nuorten näkökulmasta kiinnostavaa toimintaa sekä osallistuu kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Hankkeen aikana luot verkostot alueen nuorisotoimijoiden, oppilaitosten ja nuorisovaltuustojen kanssa.

 

Etsimämme persoona

  • tulee hyvin toimeen nuorten kanssa
  • on kiinnostunut vaikuttamisesta
  • osaa käyttää nuorten suosimia sosiaalisen median kanavia
  • on innostava ja verkostoitumiskykyinen
  • osaa kommunikoida myös englannin kielellä

Kokemus nuorten ja ryhmien kanssa työskentelystä voi olla eduksi, samoin soveltuva, mielellään vähintään alempi korkeakoulututkinto.

 

Liikkuminen hankkeen toiminta-alueella edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, työtehtäviä on ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hanketyön lisäksi (70 % työaika) on mahdollista tehdä Leader-toimintaan kuuluvia tehtäviä ja työllistyö kokoaikaisesti. Aiempaa kokemusta Leader-työstä ei tarvita, perehdytämme sinut paikallisen kehittämisen mielenkiintoiseen maailmaan! Työpisteesi sijaitsee Kuusamossa, mutta työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä.

 

70 %:n työajalla kuukausipalkka on 1 890 €, kokoaikaisena 2 700 €. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.11.2021 - 31.12.2023, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen. Työhön kuuluu neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan henkilön on 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta esitettävä itseään koskev, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

 

Koillismaan Leader ry on Kuusamon, Posion ja Taivalkosken kuntien alueella toimiva maaseudun kehittämisyhdistys. Sen tärkein tehtävä on innostaa alueensa asukkaita kehittämään omaa elinympäristöään ja luomaan uusia yrityksiä, työpaikkoja, toimintaa ja viihtyvyyttä.

Lue lisää Leader-toiminnasta tämän linkin kautta

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen info(at)koillismaanleader.fi 7.10.2021 klo 16.15 mennessä.

Lisätietoja aktivaattorin työstä antaa toiminnanjohtaja Pirjo Jaakkonen, puh. 0400 126 778 tai pirjo.jaakkonen(at)koillismaanleader.fi.

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
3
9
6
4
9