Ihmisten kokoisille ideoille!

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

Case-kohteiden haku käynnissä Palveluportaat-hankkeessa

10.08.2016

PALVELUPORTAAT-HANKE

Palveluportaat-hankkeessa etsitään uudenlaisia ratkaisuja maaseudun lähipalveluiden yhteisölliseen tuottamiseen. Hankkeeseen valitaan viisi case-kohdetta, joiden kanssa tehdään räätälöityjä toimenpiteitä palveluiden kehittämisessä. Hanke on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama yhteishanke, jossa on mukana neljä Pohjois-Pohjanmaan Leader-ryhmää.

 

 

Olisiko sinun yhdistyksesi sopiva Palveluportaat hankkeeseen?

  • Haluaisitteko kehittää tapahtumianne?
  • Ideoida palveluita alueellenne, esim. kauppakassipalvelua, siivous- ja lumityöpalveluita, matkailu- ja virkistyspalveluita?
  • Tarvitsetteko opastusta mm. palveluiden markkinointiin ja viestintään?

 

Odotamme case-kohteilta:

  • Sitoutumista toimintaan
  • Selkeää kehitettävää kohdetta, esim. kylätaloa, tapahtumia
  • Kehittämisidean toteutettavuutta
  • Tietoa siitä, miten palvelun kehittäminen vahvistaa jo olemassa olevaa toimintaa

Hanke on yhdistysten ja toimijoiden apuna tarjoamalla asiantuntijapalveluita ja koulutuksia kaikissa palveluiden tuottamisiin liittyvissä asioissa.

 

Koillismaalla 4-5 yhdistyksellä on mahdollisuus päästä mukaan hankkeeseen. Case-kohteiden hakuaika on 10.8.2016 - 30.9.2016. Hakuaika on päättynyt!

 

Hanke kartoittaa yhdistysten tuottamia palveluita ja kokoaa ne palvelukarttaan Pop Leader-sivustolle. Yhdistyksesi palvelut saavat näkyvyyttä ja alueen palvelut löytyvät yhdestä kartasta! Ilmoitettujen palveluiden pohjalta ideoidaan myös jatkotoimintaa ja hankkeita.

 

Tästä voit ilmoittaa yhdistyksesi palvelut.

 

Infoa hankkeesta

 

Lisätietoa:

 

Tytti Taivalkoski

044-231 2693

tytti.taivalkoski(a)koillismaanleader.fi

 

Hanke toteutetaan yhteistyössä Nousevan Rannikkoseudun hallinnoiman Palvelevat kylät-hankkeen kanssa. Siinä käytetään osittain yhteisiä materiaaleja, joista osa on Nousevan Rannikkoseudun tekemiä.

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
3
8
0
1
5