Ihmisten kokoisille ideoille!

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

Katso-palvelu poistuu - Tarkista Suomi.fi -valtuutuksen toimivuus!

28.09.2020

 

Hyrrä-asiointipalvelu on siirtynyt Suomi.fi-valtuutuksen käyttöön vuonna 2020. Katso-palvelussa tehdyt valtuutukset toimivat yhä Suomi.fi-valtuutuksen rinnalla mutta vain vuoden 2020 loppuun saakka.

 

Jos sinulla on yrityksesi tai yhdistyksesi asiointi- ja nimenkirjoitusoikeus kaupparekisterissä tai YTJ:ssä, voit asioida Hyrrässä ilman erillisiä valtuuksia.

  • Tarkista, että yrityksesi / yhdistyksesi tiedot ovat oikein kaupparekisterissä (www.prh.fi), yhdistysrekisterissä tai YTJ:ssä (tietopalvelu.ytj.fi) ja että sinulle on merkitty nimenkirjoittajaoikeudet.
  • Kirjaudu sisään osoitteessa www.suomi.fi/valtuudet, omilla pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla
  • Valitse sitten oikealta Asioi yrityksen puolesta -painike. MIkäli painiketta ei ole näkyvissä, nimenkirjoitustieto ei ole siirtynyt yhdistysrekisteristä / kaupparekisteristä Suomi.fi -palveluun. Ota tällöin yhteyttä rekisterinpitäjään.

Jos organisaatiotasi ei ole merkitty kaupparekisteriin, yhdistysrekisteriin tai YTJ:ään, valtuutuksen voi tehdä virkailijavaltuutuspalvelulla. Ohjeet Suomi.fi-sivustolta: https://suomi.fi/valtuudet/hakemuksella-valtuuttaminen

 

Lisää tietoa Suomi.fi -valtuuksista ja valtuuttamisesta asiointiin Hyrrä-asiointipalvelussa löydät Ruokaviraston sivuilta: https://ruokavirasto.fi/tietoa-meista/asiointi/sahkoinen-asiointi/hyrra/suomi-fi-valtuutus/

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
3
9
6
5
0