Ihmisten kokoisille ideoille!

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

KAUPPA-AUTO KIERTÄÄ TAIVALKOSKELLA 15.6.2014 JA KUUSAMOSSA 17.6.2014

09.04.2014

KAUPPA-AUTO KIERTÄÄ TAIVALKOSKELLA 15.6.2014 JA KUUSAMOSSA 17.6.2014

 

Kesällä 2011 toteutettiin suuren suosion saanut LandePaku-kiertue, mistä nyt toteuttava Kauppa-auto-kiertue on jalostettu jatkumo. Maaseutuverkostoyksikkö koordinoi kiertueen yhdessä Leader-ryhmien, ELY-keskusten ja kylätoimijoiden kanssa.

 

Kauppa-auto toimii sekä tiedonvälitys että myymälä-autotarkoituksessa alueellisille kohderyhmille. Autossa jaetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa markkinoivaa pr-materiaalia ja esitteitä. Lisäksi autossa on pieni vakiovalikoima elintarvikkeita, erityisesti lähiruokaa. Alueelliset ja paikalliset toimijat ideoivat itselleen soveltuvan tavan hyödyntää kauppa-autoa tapahtumissaan. Tapahtumia organisoivat yhdyshenkilöt ja alueelliset tuottajat tuovat paikallisten yrittäjien tuotteita myymäläautoon sekä auton ulkopuolelle myyntipöytiin.

 

Tehdään päivistä paikkakuntamme näköiset tapahtumat. Yrittäjät, kylätoimijat ja muut asiasta kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä Myötäle ry:n toimistoon. Yhteisöhautomo -hanke osallistuu Myötäleen ohella kustannuksiin.

 

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
2
6
2
2
8