Ihmisten kokoisille ideoille!

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

Palveluportaat-hankkeen case-kohteet

17.10.2016

Palveluportaat-hankkeen case-kohteet

Koillismaan osalta Palveluportaat-hankkeeseen hakuajan sisällä vastaanotettiin kuusi hakemusta. Yksi hakemus olisi tullut hakuajan ulkopuolella, mutta tämän yhdistyksen kanssa sovimme heidän tulevan avoimiin hankkeen järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Hakuaikana tulleet hakemuksen käsiteltiin, ja yhden yhdistyksen palvelukokonaisuus kartoitettiin mahdolliseksi tehdä erillisen hankkeena. 


Koillismaan case-kohteet:

Kuloharjun Kyläseura ry, Posio
Kuusamon Senioritanssijat ry, Kuusamo
Kuusamon Reumayhdistys ry, Kuusamo
Käylän seudun maamiesseura ry, Kuusamo
Maanselän kylänväki ry, Kuusamo


Kuloharjun kyläseuran kylätalo Kipinä Posiolla on sijainniltaan matkailulle optimaalisella paikalla, vain 15kilometrin päässä Lapin Rivieran, Livojärven hiekkarannoilta. Kyläseura haluaakin kehittää matkailupalveluitaan ja kylätalo Kipinän toimintaa. Kuusamon Senioritanssijat on suuri ja aktiivinen yhdistys, hankkeen aikana halutaan kehittää noin 90 jäsenen yhteistoimintaa sekä tapahtumatuotantoa. Kuusamon Reumayhdistys tekee tärkeää työtä reumaa ja tukielinsairautta sairastavien kanssa, yhdistys haluaa kehittää uusia toimintamenetelmiä jäsenistön hoidon ja kuntoutuksen avuksi sekä kehittää uutta toimintaa yhdistyksessä pienimuotoisen palvelutuotannon keinoin. Käylän seudun maamiesseuralla on pitkä ja osaava historia tapahtumatuotannossa, seura haluaakin kehittää ja saada uusia näkökulmia Tukkilaiskisa-tapahtumaan sekä kehittää kylätalon palveluita. Maanselän kylänväen tavoitteena on luoda uutta toimintaa yhdistykseen ja tuottaa liikunta-ja kulttuuripalveluita paikallisesti erilaisten teematapahtumien muodossa. Yhdistysten kanssa suunnitellaan ja räätälöidään yhdessä sopiva kehittämiskokonaisuus, joka toteutetaan hankkeen aikana. 

Hankkeen aikana tullaan järjestämään case-kohteille täsmäkoulutuksia ja innovaatiopäiviä, vuoden aikana myös verkostoidutaan alueen toimijoiden kanssa ja etsitään ratkaisuja yhdistysten palvelutuotannon kehittämiseen.


Palveluportaat-hankkeella on omat sivut popleader.fissä ja seuraile hankkeen tapahtumia Palveluportaat-sivustolla facebookissa.

  • Lisätietoja:

        Tytti Taivalkoski
        044-231 2693
        tytti.taivalkoski(a)koillismaanleader.fi

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
3
8
0
1
6