Ihmisten kokoisille ideoille!

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

Suomi.fi -valtuutus käyttöön Hyrrässä

09.01.2020

Verohallinnon tarjoama Katso-valtuutus korvataan vaiheittain vuoden 2020 aikana Väestörekisterikeskuksen Suomi.fi-valtuutuksella. Valtuutus tarvitaan, jotta henkilö voi tehdä tuki- ja maksuhakemuksia Hyrrään yrityksen tai muun organisaation nimissä.

 

Ensimmäisessä vaiheessa, 2.1.2020 alkaen, Suomi.fi -valtuutta alkavat käyttää Hyrrä-asiointipalvelussa kaupparekisteriin kuuluvat yritykset. Henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus kaupparekisterissä tai YTJ:ssä, voi asioida Hyrrä-palvelussa yrityksensä nimissä eikä erillisiä valtuutuksia tarvita. Jos asiointi- ja nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö haluaa valtuuttaa muita asioimaan yrityksen nimissä, on hänen tehtävä Suomi.fi -valtuutus.

 

Ohjeen valtuutuksen tekemiseen löydät tästä linkistä.

 

Yhdistykset, seurakunnat, elinkeinoyhtymät ja julkiset organisaatiot jatkavat toistaiseksi Katso-valtuutuksen käyttöä. Näiden organisaatioiden siirtymisestä Suomi.fi-valtuutuksen käyttäjiksi tiedotetaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
3
2
4
7
1