Ihmisten kokoisille ideoille!

 

 

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

PALVELUPORTAAT-HANKE

Hankkeen toteuttaminen Koillismaan Leader ry:n alueella on päättynyt 5.1.2018.

 

Palveluportaat-hankkeessa etsittiin uudenlaisia ratkaisuja maaseudun lähipalveluiden yhteisölliseen tuottamiseen. Hankkeeseen valittiin viisi case-kohdetta, joiden kanssa tehtiin räätälöityjä toimenpiteitä palveluiden kehittämisessä. Hanke on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama yhteishanke, jossa on mukana neljä Pohjois-Pohjanmaan Leader-ryhmää.

 

Palveluportaat hankkeen case-kohteet Koillismaalla:

 

 

Kuloharjun Kyläseura ry, Posio 

Kuusamon Senioritanssijat, Kuusamo 

Kuusamon Reumayhdistys, Kuusamo 

Käylän seudun maamiesseura, Kuusamo 

Maanselän kylänväki ry, Kuusamo

Alakitkan kyläyhdistys ry, Kuusamo

 

 

Kuloharjun kyläseuran kylätalo Kipinä Posiolla on sijainniltaan matkailulle optimaalisella paikalla, vain 15kilometrin päässä Lapin Rivieran, Livojärven hiekkarannoilta. Kyläseura haluaakin kehittää matkailupalveluitaan ja kylätalo Kipinän toimintaa. Kuusamon Senioritanssijat on suuri ja aktiivinen yhdistys, hankkeen aikana halutaan kehittää noin 90 jäsenen yhteistoimintaa sekä tapahtumatuotantoa. Kuusamon Reumayhdistys tekee tärkeää työtä reumaa ja tukielinsairautta sairastavien kanssa, yhdistys haluaa kehittää uusia toimintamenetelmiä jäsenistön hoidon ja kuntoutuksen avuksi sekä kehittää uutta toimintaa yhdistyksessä pienimuotoisen palvelutuotannon keinoin. Käylän seudun maamiesseuralla on pitkä ja osaava historia tapahtumatuotannossa, seura haluaakin kehittää ja saada uusia näkökulmia Tukkilaiskisa-tapahtumaan sekä kehittää kylätalon palveluita. Maanselän kylänväki ry:n tavoitteena on luoda uutta toimintaa yhdistykseen ja tuottaa liikunta-ja kulttuuripalveluita paikallisesti erilaisten teematapahtumien muodossa. Alakitkan kyläyhdistyksen tavoitteena on työllistää kylätalkkari kyläläisten arjen avuksi.

 

 

Hanke oli yhdistysten ja toimijoiden apuna tarjoamalla asiantuntijapalveluita ja koulutuksia kaikissa palveluiden tuottamisiin liittyvissä asioissa. Hankkeella on omat sivut popleader.fi:ssä ja hankkeen tapahtumia voi seurailla myös facebookista vielä kevään 2018 aikana.


Ilmoita yhdistyksesi palvelut

 

Hanke kartoittaa yhdistysten tuottamia palveluita ja kokoaa ne palvelukarttaan Pop Leader-sivustolle. Yhdistyksesi palvelut saavat näkyvyyttä ja alueen palvelut löytyvät yhdestä kartasta! Ilmoitettujen palveluiden pohjalta ideoidaan myös jatkotoimintaa ja hankkeita.

 

Tästä voit ilmoittaa yhdistyksesi palvelut.

 

Infoa hankkeesta

 

Lisätietoa:

 

Pirjo Jaakkonen

0400 126 778

pirjo.jaakkonen(a)koillismaanleader.fi

 

Hanke toteutetaan yhteistyössä Nousevan Rannikkoseudun hallinnoiman Palvelevat kylät-hankkeen kanssa. Siinä käytetään osittain yhteisiä materiaaleja, joista osa on Nousevan Rannikkoseudun tekemiä.

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
3
9
6
4
9