Ihmisten kokoisille ideoille!

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

MIten tuen haussa pääsee alkuun?

Kun sinulla on hankeidea, ota mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yhteys Koillismaan Leader ry:n toimistoon. Henkilökunta neuvoo suunnitelman tekemisessä ja opastaa haun eri vaiheissa.

Hankesuunnitelma on hakemuksen ydin ja se kannattaa valmistella huolella. Myös kustannusarvion tulee olla yksityiskohtainen ja realistinen. Hankesuunnitelmapohjan löydät Lomakkeet -sivulta. Yritystukia haettaessa esitetään liiketoimintasuunnitelma, jossa on kuvattu yrityksen toiminta ja tuen avulla toteutettava toimenpide. Yritystukien hakemiseen tarvittavat lomakkeet ja tietoa muista liitteistä saat Lomakkeet -sivulta.

 

Koillismaan Leader ry:n toiminta-alueen yritykset ja yhteisöt voivat hakea tukia sähköisen Hyrrä -palvelun kautta tai toimittaa tukihakemuslomakkeen Koillismaan Leader ry:n toimistoon.

 

Tietoa yleishyödyllisistä hanketuista saat sivun vasemman laidan Hanketuet -linkistä, yritystuet esitellään vastaavasti omalla sivullaa

 

Hyrrään pääset klikkaamalla Hyrrä-logoa.

 

Paperilomakkeet löytyvät yläpalkin Lomakkeet -osiosta.

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
3
9
6
5
0