Ihmisten kokoisille ideoille!

 

 

 

 

 

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

Leader-rahoituksen hakeminen

Sekä yritys- että yleishyödyllisten tukien hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisessä Hyrrä -verkkopalvelussa. Hyrrä toimii ympäri vuorokauden joten hakemuksia voi jättää ja täydentää juuri itselleen sopivana ajankohtana. Jotta Hyrrää voi käyttää, yrityksen tai yhteisön puolesta asioiva henkilö tarvitsee Suomi.fi -valtuuden. Myös tiedot nimenkirjoitusoikeudellisista henkilöistä on oltava ajan tasalla.

 

Tietoa Hyrrästä, käyttövinkkejä ja usein kysyttyjä kysymyksiä Hyrrään liittyen tästä linkistä.

 

Suomi.fi -valtuuden voi myöntää organisaation nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Valtuutta voi myös pyytää, katso asiointiohjeet tästä linkistä.

 

Hakemusprosessi Hyrrä -palvelussa etenee näin:

  1. Täytä hakemus ja lähetä se Koillismaan Leaderille sähköisesti Hyrrässä. Hyrrä ohjaa ja opastaa sinua hakemuksen täyttämisessä, tarvittavien liitteiden lisäämisessä ja lähettämisessä. Hakemus allekirjoitetaan sähköisesti.
  2. Koillismaan Leader tekee hakemukselle vireilletulotarkastuksen. Jos hakemus sisältää kaikki viereille tuloon vaadittavat tiedot, hakemuksen jättöpäivä on sen vireilletulopäivä ja saat asiaa koskevan ilmoituksen. Mikäli täydennyksiä tarvitaan, saat täydennyspyynnön mutta hakemus ei vielä ole vireillä. Kun täydennykset on toimitettu, saat vireilletuloilmoituksen. Samalla saat tiedon hakemuksen käsittelijöstä ja käsittelyajasta.
  3. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat tukipäätöksen Hyrrän kautta. Jos hakemusta tarvitsee täydentää, saat asiasta täydennyspyynnön.
  4. Kun olet aloittanut hankkeen ja kustannuksia on syntynyt, hae maksua Hyrrässä.  Jos maksuhakemusta tarvitsee täydentää, toimita täydennykset Hyrrän kautta. Kun maksupäätös on tehty, saat siitä tiedon ja rahat tulevat tilille.

 

Sähköisen hakemuksen ohella tukia on mahdollisuus hakea paperilomakkeilla, kysy niitä Koillismaan Leader ry:n henkilöstöltä.

Hyrrään pääset tästä linkistä.

 

 

 

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
3
9
6
5
0