Ihmisten kokoisille ideoille!

Koillismaan Leader ry on yhdistys, joka tekee maaseudun kehittämis- eli Leader -työtä. Toiminta-alueeseen kuuluvat Kuusamon kaupunki sekä Posion ja Taivalkosken kunnat.

 

 

Etusivulle

Yrityksille myönnettävät tuet

Koillismaan Leader ry voi myöntää tukea mikroyrityksille (työllistää alle 10 henkilötyövuotta, liikevaihto ja taseen loppsumma alle 2 milj. euroa) ja pienille yrityksille (alle 50 työntekijää ja liikevaihto tai tase alle 10 miljoonaa euroa).

 

Yrityksille on mahdollista myöntää

  • investointitukea
  • perustamistukea (voidaan myöntää myös toimiville yrityksille)

Lisäksi yritysten muodostaman ryhmän on mahdollista hakea tukea yhteistyöhankkeeseen, jossa kehitetään esimerkiksi uusia tuotteita, menetelmiä, arvoketjuja, yritysten yhteistyötä, toimintasuunnitelmia tai matkailipalvelujen ja niiden markkinointitoimenpiteiden kehittämistä. Lue yhteistyötoimenpiteestä kohdasta hanketuet.

 

Koillismaan Leader ry tukee erityisesti aloittavia ja toimintaansa laajentavia 1-5 henkilötyövuotta työllistäviä maaseutuyrityksiä. Tuen tehtävä on aina kehittää yritystä, sitä ei siis myönnetä yrityksen tavanomaiseen toimintaan. Tuki ei myöskään saa vääristää kilpailutilannetta. 

 

 

Lisätietoja yritystuista sivun vasemmasta laidasta.

 

 

Facebook
Koillismaan Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu
0
0
1
3
9
6
4
7